Fine dager….

Lille Jon Snow fikk sin første skikkelige silkyklipp i går. Nå er han så søt at jeg ikke helt vet om jeg skal spise han eller adoptere han. Nå ville nok ikke Jons matmor akseptere noen av disse, men søt er han. En skikkelig liten godis som nusser i hytt og pine. Nå må vi være litt forsiktig med storesøster som ikke helt liker lillebrors søthet. Hun er ikke helt fri for litt sjalusi og vi må passe på å gi henne nok oppmerksomhet. Både hun og vi kommer nok til å savne han når han drar hjem, men om en uke kommer han tilbake så da kan vi trøste oss med det. 

I går forlot vi dem alene hjemme mens vi var i fødselsdagselskap til min gudsønn Hans Jørgen. Helt siden han var liten har vi møttes for å spise middag sammen på hans fødsessldag. De første årene bare Tone, Jarle, Hans Jørgen og jeg. Så etter hans mor og far gikk fra hverandre har det blitt flere. Nå møtes både hans fars familie, hans bonusfar og sønn, min datter Heges familie og så vi da. Skikkelig koselig var det i år også og når alle går så godt sammen at det blitt en fin tradisjon.

Vi var litt spente på hva som skjedde med de to valpene som var alene hjemme, men der var alt på stell. De viste seg tilliten verdig. 

 

 

 

2 kommentarer
  1. Ikke noe bilde av den nyklipte? men han ble sikkert supersøt! og når hundene er alene er det sjeldent noe tull dem imellom..det er nok bare trygt og godt å være to.. Ha en god kveld og helg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg