Det er da bare kos….

I dag våknet jeg opp til enda en nydelig dag..faktisk den andre på rad. Regn og vind er glemt og vi trøndere kryr ut i varmen. I går ble det både sykkeltur, hvitvin med Anne på terrassen og rødvin med Ella hjemme hos henne. To glass vin er min tålegrense så da gikk jeg over til kaldt vann fra springen.

Klokka syv på morgenen er arbeidsfolket på den andre siden av gata i full gang med rehabiliteringen. Slike maskiner som kan heises opp og ned går opp og ned i ett kjør og ikke akkurat i stillhet. Så bores det, snekres det og ropes det. Men om en måned eller to skal vi kunne se hvordan det blir og det er jo spennende. Det er godt at jeg har bestemt meg for å se positivt på hele greien og ikke irritere meg for ellers kunne jeg nok ha tenkt en eller to negative tanker. 

I dag tenkte jeg å kose meg hjemme på verandaen i alt bråket. Men først skal Åsta og jeg møte Anne-Grete og Frida for en fin morgentur. Det blir nok en fin dag….

4 kommentarer
  1. god morgen.Ja støyen må dere nok leve med skal det bli flott og fint )) blir det for ille er dere heldige som har hytta i kort kjøreavstand )) ha en fin dag

  2. Det kan være slitsomt med støy rundt seg hele tiden! Godt man kan gå en tur, kanskje til et stille sted…Ha en god ny dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg