En ny dag….

Jeg fikk en liten bok om spiselige vekster i naturen fra Linda da hun kom hjem fra ferie. Boka ga mersmak og nå har jeg lyst på en med oppskrifter også. Blir nok en bytur en av de nærmeste dagene for å se hva som er på markedet. Det høres vel litt rart ut fra en som bor i blokk, men jeg er hellig overbevist om at vi bør dyrke egen grønnsaker, nytte seg av det som  gror i naturen og bevare så mange gårdsbruk som mulig. Verden kan ikke mate den befolkningen som finnes nå så hvorfor skal vi ta maten ut av munnen på de som trenger den selv. 

Hege og jeg hadde en fin ettermiddag sammen i går. Sannelig har jeg en flott datter og vi koser oss sammen. Hun har nok en rimelig tøff hverdag med full jobb og tre unger så slike stunder blir nok litt for sjeldne. Nå er alle tre ungene hos farfaren hele uken så da får vi snakket litt ordentlig sammen. 

I dag kommer Anne på middag, etterpå skal vi lage matter til badet sammen, jeg vet ikke helt hvordan, men det vet hun. Skal angivelig lages av restegarn så det blir jo litt spennende. 

Enda er dagen ung, det regner selvsagt og Åsta og jeg skal snart ut på tur. 

 

8 kommentarer

Siste innlegg