Mandag igjen…

Jeg er ikke særlig glad for å melde at det regner….igjen. Denne våren og starten på sommeren bør helst parkeres i minnet om tidenes verste og så krysse fingrene for at resten blir bedre. 

I dag skal jeg til tannlegen. En plombe har falt ut….dette er tredje gang…med den samme, så jeg begynner å bli lei. Tannlegen står ikke akkurat øverst på min julekortliste selv om min er verdens blideste. Hadde jeg møtt henne i en annen sammenheng hadde vi nok blitt gode venner. Men hun er tannlege og tannleger er  ikke venner. 

I går var det endelig en verandadag selv om jeg satt med ullpleddet godt rundt meg i starten. Da hadde vi vært på sykkeltur. Denne gangen som så mange ganger før til vakre Nidarosdomen. Utenfor er det en kafe som heter To tårn og der ble det en kopp kaffe, mens vi lot oss underholde av alle turistene som svinset rundt med fotoapparatene. Vestveggen med alle helgenbildene fascinerer og hadde man en krone for hvert bilde som var tatt der så hadde man nok vært framfødt. 

I dag drar pensjonisten til hytta for å prøve linefisking sammen med min svoger. Så skal han rive den gamle store peisen som ikke har vært i bruk på mange år og som tar opp mye plass. Etterpå skal det legges nytt gulv. 

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg