På besøk hos Gerd og Mike…..

“For mye og for lite er like galt” heter det og det er nok sant. Her har våren snart passert uten at vi har fått noen stor dose av d-vitaminer. Så sier de at det er for varmt litt lengre sør. Men vi venter og håper og til slutt så blir det vel. 

I går var vi på besøk hos Mike og Gerd på andre siden av fjorden, nærmere bestemt Leksvik og Amborneset. Der ble vi forelsket i deres nye hus som ligger nydelig til med utsikt over fjorden og byen på andre siden. Huset var slikt som man ser i interiørkataloger og hadde jeg ikke vært så glad for min søsters skyld så hadde jeg nok vært ørlite misunnelig. Alt nytt og moderne med store vinduer ut mot sjøen. Der vil de nok trives godt. Barnebarnet Andreas var med og fikk bade i hottuben ute. Så gikk vi tur opp på toppen og fikk en nydelig utsikt der oppe fra. 

På hjemveien stoppet vi for å plukke liljekonvall. Den nydelige duften slo i mot oss da jeg begynte å plukke. Nå står den på stuebordet og gleder oss med både lukt og utseende. Det er min absolutte yndlingsblomst og et hyggelig gjensyn. 

Min søster Gerd har kjøpt Åstas halvbror og de to hadde et ball. Åsta var helt utkjørt da vi kom hjem og sov helt til i morges. Nå i dag skal jeg til tannpleieren og så på sykehuset for å besøke min svigerinne. Akkurat nå er det overskyet og oppholds så da blir sykler jeg.  

6 kommentarer

Siste innlegg