27.05.2017

Det er lørdag…igjen…er det bare meg eller kommer de oftere enn før? Vi har hatt tidenes verste vår og det ser ikke bedre ut i dag, Dynejakken er i daglig bruk og våt er man alltid når man beveger seg utenfor døren. Man må jo uansett hvordan det er prøve å lure Åsta med på tur. Silketerriere liker ikke regn. De er skikkelig tøffe på alle andre måter og en kjempefin turkamerat, men regn det kan de nok klare seg uten. Så da lokker jeg…da truer jeg og ender med enten å dra henne med eller bære henne langt nok hjemmenfra til at hun går selv. 

I dag skal vi sykle ned til byen, har et par ærend der før vi sykler innom sykehuset på vei hjem. Min svigerinne har ligget der en uke nå og vi har vært skikkelig redd for henne. Nå går det heldigvis fremover og vi krysser fingrene for at det fortsetter slik. 

USAs president har blitt verdens kilde til moro. Vet ikke helt om jeg liker at folk blir latterliggjort på denne måten, men kan ikke dy meg for annet enn å le med av alle hans stunt. Det må være tøft å se seg selv slik med alle de kritiske øyne som er rettet mot han.  Ydmyk er vel ikke hans mellomnavn og han beholder nok skje i den samme hånden en stund fremover. Egentlig er det bare trist…men

8 kommentarer

Siste innlegg