Ikke så verst….

Det tegner til å ble en fin dag her ute ved Trøndelagskysten. I morges lå jeg å hørte på vinden,som heldigvis etter hvert har stilnet litt selv om den nok ikke helt har gitt opp enda. Vi har endelig rotet oss til å kjøpe Dabradio og for meg som hører mye på den er jo det et must. I går ble vi invitert på deilig lunsj hos svigerinne og svoger på Kyrksæterøra og etter hvert kom solen frem og vi kunne sitte ute med kaffen etterpå. Nå etter en lang vinter og iskald tidlig vår gjør det seg å kunne sitte litt ute. 

Åsta har et elderado, hun får gå her ut og inn som hun vil. Dessverre så vil hun også svært gjerne hjelpe til å luke i staudebedet og dte å holde henne unna det er nok en tapt sak. Akkurat nå ligger hun langflat midt i bedet og gnager på noe jeg ikke helt vet hva er. 

 

6 kommentarer
  1. Du får gjerde inn blomsterbedet med kompostbinger…er jo ikke alt en hund tåler så er jo litt skummelt… DET gjør ikke mine..tygger på røtter og jord..men noen jeg kjenner at hunder som spiser jorda….ja, tygger og mumler…rare dyr..hihih. ha en god dag i sola!

  2. du må ikke gi deg snille deg,Åsta behøver ikke få lov til å ødelegge staudebeddet ditt,sett henne i band hver gang hun går i beddet ,kanskje hun slutter da ,dryss gjerene litt pepper der også )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg