Fin morgen….

Jeg hadde en hyggelig kveld med Turid og hennes venninner i går kveld. Turid vartet opp med både god middag og Pavlova til kaffen. Så med god mat, god vin og godt selskap så var kvelden i boks. 

Turid ble jeg først kjent med da hun og hennes familie flyttet inn der vi bodde på den tiden i  leiligheten under oss. Hun hadde en sønn på samme alder som min sønn og både guttene og vi ble fort godt kjent. Turid og jeg syklet de 7,5 km. til jobb ,mens vi pratet om alt og ingenting. Vi møttes utenfor oppgangen og la i vei. Så når sykkelsesongen tok vi en tur med toget til nabobyen Stjørdal.  Slik gjorde vi i mange år. Nå sykler vi ikke, Turid ble AFP pensjonist nå i år og jeg har vært hjemme i fire år, men Stjørdalsturen er enda en årlig hendelse. 

Åsta vekket meg og måtte ut litt etter seks i dag så nå sitter jeg med kaffekoppen og koser meg med den og den fine morgenen. Åsta har gjort det hun skulle og tatt en powernap ved siden av meg. Når dagen har kommet ordentlig i gang så tar vi oss en skikkelig tur ut, men enn så lenge er dagen ung og jeg nyter stunden her på froksotplassen. 

4 kommentarer

Siste innlegg