I dag…….

Jeg er et typisk b-menneske. Ikke så greit når man må opp tidlig for å gå på jobb, men ikke noe å gjøre ved…slik er det bare. Nå legger jeg meg ikke før halv ett- ett og sover til kanskje syv hvor jeg våkner opp sånn passe uthvilt. Jeg sover sjelden i løpet av dagen så behovet for søvn er vel i nærheten av normalen. Men sånn inne i mellom sliter jeg med å sove og slik har det vært en tid nå.  I går derimot tok jeg et skikkelig jafs med søvn. Sovnet på sofaen i halv åtte tiden, våknet halv tolv, gikk på soverommet og sov til halv fem. Så burde jeg vel være utsovet, men det føles ikke slik. 

I dag tenkte jeg å være litt husmor. Det har vært mye annet en tid nå og huset trenger en kjærlig husmors hånd. Det regner ute så da er det en perfekt dag for å smøre husmoræra. 

10 kommentarer
  1. det er viktig med søbvn for å fungere som en skal,du fikk nok en del søvn i går,men å våkne i 5 tiden blir uansett for tidlig,håper du finner bedre hvile etterhvert ) ha en fin dag snille deg

  2. Ikke lett med den søvnen bestandig. Jeg sier jeg er C-menneske, for jeg liker å være oppe om kvelden, stå opp tidlig og være uthvilt også! I natt var en god søvn for meg også. Våknet halv seks og da kokte jeg kaffe. Joda, mannen min er også oppe tidlig, så vi er vel litt A begge to. Kos deg med husmorsysler. Her er det sol i dag og den varmer. Håper jeg kan ta en tur ut etterpå, men først er det litt annet som jeg må få unna. Har byttet på sengene og ryddet opp her, og nå venter klesvask og stryking. Ha en vakker lørdag!

  3. Så kjedelig med søvnen..jeg sliter jeg også..Men må jo ikke yte noe på en jobb..så jeg prøver å roe meg ned med at det er en ny natt til natten igjen..Håper du fikk vasket litt da..i regnet! ha en god kveld!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg