Tror det blir vår snart…….

Tenk at det allerede er 1. mars. Jeg som evig optimist tror våren kan komme når som helst nå. Tenk dere de små kattelabbene som det første vårtegn, så hestehov, hvitveis i store mengder rundt trestubbene, bjørka som er så veldig grønn og så gå rundt på lette sko. Det blir nå snart nå. Deilig.

Her er ikke mye spennende å berette om, men vi trives og har det godt. I dag skal noen nabokjærringer her sitte sammen og lage kort. En av oss er suveren, hun har husflidhender og får til alt, en er ikke like dreven med kort, men har også et spesielt talent for håndarbeid og så er det meg da. Heldigvis er ikke misunnelse en av mine dårlige egenskaper. Jeg får det til på et vis jeg også og så er det superhyggelig å sitte sammen over en prat og lage ting. 

Jeg som egentlig ikke er noen tusenkunstner, lager alltid mange når jeg først har funnet ut av det. Den tredje Lothepusluen ble ferdig i går og nå er det tilbake til Arne- og Carlospleddet igjen. Det er litt kjedelig, men det er greit også foran TV´en. 

Så sier nyhetene at Trumph har holdt en tale som ikke er helt gal i natt. Det må være dagens. Så får vi vel snart  se hvordan neste innlegg på twitter ser ut. Om vi skulle finne på å si noe positivt om den mannen så må det være at han sikrer arbeidsplassene til de som skal skrive om han. 

6 kommentarer

Siste innlegg