Søteste søte.

Jeg må si meg veldig fornøyd med at de nå er ferdige med å fornye rørene her hos oss. To dager uten vann og toalett kan være en utfordring for hvem som helst og jeg sliter nok litt ekstra med utbrudd av sykdom. I går holdt de på til sene kvelden, men som sagt nå er det gjort og da er alt bra igjen. Vi er nok rimelig avhengige av vann, ikke mye man kan gjøre uten. Her kommer det av seg selv i springen og om man tenker litt på det så er det en av de tingene som gjør hverdagen lettere. Vi vet jo at det ikke er slik over alt. 

I dag skal jeg til mammografi, jeg tenkte først da innkallingen kom at her må det være noe feil, det kan da ikke allerede gått to år, men det har det sikkert. I går fikk jeg også innkalling til hjerteundersøkelsen, forhåpentligvis går alt bra, uansett må man bare ta det som kommer. Men jeg må innrømme at jeg tenker litt på min mors hjertesykdom og hvordan hun slet de siste årene. Nå har legen sagt at det ikke trenger være noe dramatisk så da velger jeg å tro at slik er det. 

I går ble Åsta fem måneder og i ferd med å gå fra valp til hund. Hun er husets muntrasjonsråd….morsom….umulig…sta og søtere enn den søteste søte. For veldig lenge siden hadde vi en blandinghund som het Toya. Hun var blanding av beagel og dachs. Jeg syntes hun var verdens fineste. Da hun var 11 år sa en dame til meg at hun var den styggeste hunden hun noen gang hadde sett. Kjærlighet gjør blind….jeg hadde aldri tenkt i den retning…syntes bare hun var helt vidunderlig, men det er nok ikke saken når det gjelder personligheten Åsta…hun er bare veldig søt. 

 

10 kommentarer
  1. Vi er nok litt bortskjemte når det gjelder vann og sanitærforholdene her i landet ja. Da jeg var nesten tre år kjøpte mine foreldre et hus i sentrum av Kristiansand, altså omtrent 50 år siden, og der var det utedo i ei bod i hagen … Men vi fikk skikkelig bad og do før vi flytta inn. På hytta har jeg jo fortsatt utedo. Vel og merke en snurredass, og innlagt vann til hytteveggen. Det er for dyrt å gjøre noe med det, så så lenge det er meg som eier stedet forblir det slik.
   Måtte le litt når du forteller om Toya! Jeg har en venninne, den mest velstelte og elegante dama du kan tenke deg. Og hun har en hund som begynner å dra på årene. Han er virkelig fryktelig stygg å se på. Jeg tror ikke jeg hadde orka å ta han med ut engang! Men der tripper min venninne så stolt avsted på høyhælte sko og lufter denne feite, fæle kjøteren. Og ho synes det er verdens flotteste, hærligste hund. Kjærlighet gjør blind!

  2. såg reprise på serien ØYA i går ,der dei levde i en måned uten vann og drikke utenom det dei selv fant på øya,det vannet dei fant såg bare helt grusomt ut,men det var det som var livreddande,ja vi er bortskjemt med reint vann rett fra springen og det skal vi være takknemlige for )
   Åsta er søt sånn er det bare )) ha en fin dag og lykke til med fotograferingen av både det ene og andre på kroppen

  3. Ja nå er det over..og godt er det..ikke gøy å måtte planlegge dagene etter arbeidsfolk heller… Man blir avhengig av vann..rennende vann..men man klarer seg fint på hytter uten vann, og brønn..men da ligger ting til rett for det.. så klart er våre dyr verdens søteste! Jeg hadde en hund som egentlig var litt “stygg” litt rar..men i mine øyne var han så stygg at han var søt!!! Ha en god kveld!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg