Det går sin vante gang…..

Ute på hytta ved trøndelagskysten var det helt bart nå, men her snør det oppover. Jeg ser naboene komme ut, de må måkke masse snø før de kan kjøre på jobb. Her er ikke brøytet enda og ikke bare enkelt å ta seg frem. Ellers går livet sin vante gang her i Romolslia. I går kjørte  jeg en venninne til nabobyen hvor hun hadde avtale med en hudlege. Så var det strikkekaffe, noe som alltid er veldig koselig. I dag vet jeg ikke helt hvordan ting blir. Regner med at de tar vannet igjen ut på dagen, men da er det forhåpentligvis ferdig i denne oppgangen. Så på mandag begynner de med naboblokken hvor alle fasader og vinduer skal byttes ut, det skal legges nytt tak og nytt ventlasjonsanlegg. Nå blir det vel fire måneder før de begynner her så da er vi vel en eller annen plass på sommeren. 

Vi har fått lekkasje i vasken på badet og har tilkalt rørlegger som kommer nå snart. Nå står jeg på kjøkkenet å pusser tenner, men heldigvis blir det ordnet i løpet av dagen. 

Dagens Trumph…… ny presidenforordning skal jage ulovlige innvandrere ut av landet. Mange som skjelver i buksa nå. Mange av dem født og oppvokst i USA, men det teller vel ikke når en ny president skal markere revir. 

 

14 kommentarer

Siste innlegg