Livet er rutine…..

“Livet er rutine når man går på do” heter det i en sang vi likte da vi var barn. Heldigvis ville jeg like det..rutinene altså, men av og til…en gang i blant må det være litt mer. En dag uten rutine burde kunne komme nå snart. Kanskje en dag som ikke er så planlagt, eller en dag med noe man ikke gjør så  alt for ofte. Det blir nok ikke i dag. I dag er livet rutine. Tur med Åstajenta, hente barn på SFO, tur med Linda i ettermiddag. Koselige ting, men ikke akkurat utenom det vanlige. 

Nå har jeg masse strikkepinner, mesteparten arvet etter min mor……slik en gang i året har jeg system på dem. Nå ser det ut som det har gått et år og kanskje et par til, alt av strikkepinner er bare kaos. Problemet er å finne et system som gjør at det etter en uke eller to fremdeles er et system. Jeg vil ha markert størrelse og lengde slik at jeg bare tar det jeg trenger og legger tilbake den jeg er ferdig med der jeg fant den. 

Min venn Ella hadde sydd seg en mappe for oppbevaring av strikkepinner og annet utstyr man trenger. Hun hadde sydd i tre dager på den og slik så den ut. Nydelig, oversiktlig og smart. Nå kunne jeg ikke sy noe slik om jeg jeg ble milliarder av det, men jeg må da kunne finne på noe litt lurere enn det jeg gjør nå. 

I alle fall tenker jeg å ta tak i det nå i formiddag…så selv om den jobben ikke akkurat er rutine så var det egentlig ikke helt det jeg så for meg med å gjøre noe litt spesielt. 

 

14 kommentarer
  1. Lykke til å finne en god løsning! og ha en god dag! Her i huset har vi masse rutine..jeg er er nok et rutinemenneske!!

  2. livet er nok mest rutine ja,men jeg liker også når det skjer noe litt utenom,ja om det er hyggelig altså hi hi
   Ta deg en tur på e butikk som selger verktøy,chlas olson kanskje ,der kan du kjøpe en veske ala stresskoffert ) som er beregnet på verktøy,i lommene har du strikkepinner ,hvet det var populært i fjor )

  3. Måtte smile her, for “sånn går no dagan”! Finn deg et skrin eller noe med mange rom, så blir det nok orden i strikkepinnene. Ja, rutine er godt, men vi trenger det lille ekstra også. Du må nok finne på noe lurt en dag! Lykke til med det hele! 🙂

  4. Å ja, enig, mye er rutine 🙂 Men midt i all rutinen er det nye ting for meg. Jobben er ikke SÅ rutine..og jeg LIKER rutine egentlig jeg … Skulle av og til hatt en mer VANLIG jobb på noen måter… 😀

  5. Rutiner er godt når de passer deg akkurat…..men en må av til gjøre noe helt annet. Skjønner at strikkepinnerydding ikke var det du tenkte, men blir godt når du har funnet systemet du er fornøgd med. Jeg er nok for urutinert med rutiner for tida….litt trassalder tror jeg…..ja, ja, det går nok over :).

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg