I dag…….

Man kan vel si  vel om USAs nye president Donald Trumph, men ingen kan nekte for at han tar tak i ting. I sin første uke som en av verdens mektigste menn viser han at han ikke har tenkt å sitte på gjerdet og vente på at ting skal skje. Nå får han naturlig nok sin del av verdenspressens oppmerksomhet og det er ikke få karikaturtegner som verserer på Facebook. Men dette er nok en mann som liker å vise seg frem. Et gjerde som stenger grensen til nabolandet til 100 milliarder dollar kan man mene mye om, men han virker som han har tenkt å holde sine løfter fra valgkampen. Hadde jeg hatt 100 milliarder kroner ville jeg nok kunne finne bedre bruk for dem, men slik er det jo ikke. 

Så er det mye bråk rundt våre kjære skiløpere. Therese kjemper for sin karriere og jeg er en av de som tror på henne. Nordtug stakkar er ikke uttatt til renn og er i følge avisen rasende. Nå har han vel ikke mye å skilte med fra denne sesongen, men kanskje burde tidligere meritter telle for noe. Når det er sagt så er det mange om beinet og sikkert ikke lett å finne frem til det rette laget. Nå ser det bedre ut i håndballverden hvor gutta feier banen med bedre etablerte lag. Skal bli spennende å se hvordan det går i neste kamp. 

Nå skal sport få være sport og Trumph får bygge mur  og jeg skal ut å gå tur med Åsta. Hun har ikke helt teket på dette med å gå i band, men gjør så godt hun kan. Søtingen…….

 

10 kommentarer
  1. ja Trumph er en handlingens mann,så får tiden vise om han er helt på bærtur eller ikke .Jeg håper Johaug får redusert utestengelsen,for jeg tror også på henne )) så lærer nok Åsta å gå i band etterhvert også,ha en fin dag

  2. Hm, nei du sier noe. Det er nå godt å sitte på sidelinja å bare betrakte det hele synes jeg. Men det er jo klart en verdensleder eller en utøver kan gjøre en enorm forskjell både på godt og ondt. Det er det mange bevis for i historien. Hvordan denne historien blir vil man vel først vite om noen år. Regner med vi vil bli stor i øynene både en og to ganger.. Godt å fokusere litt på seg og sitt da. Man kan som et enkelt menneske endre en del, men makta til å snu det som skjer har vi nok lite av eller så må vi være kreativ for å klare å påvirke.

  3. Jeg gruer meg ærlig talt til alt Trump skal gjøre, men får håpe at han blir stoppet på noe.. Northug er ikke den beste lenger, så derfor synes jeg det er fint at andre kommer frem, og får en plass 🙂 Men aller bestilt alle er Åsta :-)))

  4. Der dukka du opp ja…prøver å finne igjen flere av de jeg fulgte som von hippie. Har vært godt med ei laaaang bloggpause 🙂
   Trump, sport, narkorettssak…er så drit lei, at jeg har slutta å se nyhetene. Leser avisene på nett, holder det. Dessuten trur jeg ikke på noen av dem…hverken Trump, Johaug eller Cappelen/Jensen hahahaha…
   Ha ei fin helg…og kos deg på turer…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg