Bekymringer……

Jeg bekymrer meg alt for mye. Jeg tenker på alt galt som kan skje. De som sitter på maktens tinde skremmer meg, jeg er bekymret for at vi beskatter ressursene på land og til vanns for mye, jeg tenker vi må være bedre på å produsere mat her i landet og ikke gjøre oss så avhengig av å importere fra andre land. Når jeg er ferdig med å bekymre meg for alt slikt så bekymrer jeg meg for meg for de jeg er glad i. Nå har jeg hørt at vi har tre kanaler for negative følelser og bare en for positive og at 80 % av våre bekymringer koker bort i kålen. 

Det er vel egentlig litt dumt å bruke tid og energi på ting man ikke er herre over. Men det er likevel viktig å bry seg, vi kan alle gjøre litt. Om vi ikke kjøper plastbærenett vil det gjøre en forskjell, om vi spiser litt mindre kjøtt, vil det gjøre en stor forskjell, om vi slutter å tenke at det lille vi kan gjøre er dråpen i havet vil det gjøre en forskjell.

I dag skal jeg til legen på kontroll, egentlig ingen ting å bekymre seg over, men dog. Så skal Åsta stusse pelsen hos Vibeke. Hun vokser raskt nå, begynner  miste både valpepels og tenner. 

Det kan nok bli en bra dag tross alt.

8 kommentarer

Siste innlegg