Et år er over……

Så er det nyttårsaften og et nytt år er i ferd med å takke for seg. Det har vært store sorger, men også gode dager. Starten på året var nok preget av sykdom, død og sorgen etter en kjær søster. Mange ting rundt det var traumatisk og vondt. Så noen måneder etter måtte vi si farvel til vår lille kompis Pontus. Nå på slutten av året er mye bedre. Jeg kan tenke tilbake på gode stunder, da naturlig nok ofte med pensjonisten som er og har vært min beste venn og støtte gjennom livet. Så er der barn, svigerbarn og barnebarn som alle på sin måte betyr uendelig mye for meg. Søsken og svigerfamilie….og ikke minst det å kunne kjenne at familiebåndene er tette og sterke. Så ikke minst alle gode venner. De mennesker du velger å ha i livet. De du gjør ting sammen med eller bare tar en kopp kaffe eller en middag sammen med. Mange gode stunder har vi hatt sammen. Og så vår nye lille kompis Åsta, en virvelvind av energi og viljestyrke. Hun oppdrar oss og vi oppdrar henne. Vi får håpe det bekker mot at vi begge finner ut hvor skapet skal stå og at det er plassert slik at det passer oss alle. Enn så lenge er hun ung, enn så lenge er hun muntrasjonsråd og ren lykke. 

Så kommer et nytt år. Vi vet lite om hva det vil bringe. Vi kan bare ønske og håpe at det  blir et godt år for alle. Livet gir og livet tar, det må vi leve med.  

Så med dette lille tilbakeblikket ønsker jeg dere alle et godt Nytt år. Måtte det bringe helse,  velstand, lykke og kjærlighet for oss alle. 

 

 

 

12 kommentarer

Siste innlegg