Snart 2017.

 2016 har bare to dager igjen  og så må vi venne oss med å skrive 2017. Vi vet lite om hva som vil det året vil bringe og mye om det året som snart er over. For min del har det vært tøft på mange måter, men det har også vært mange gode stunder. Det er viktig tror jeg det å være klar over sine velsignelser, da kan man kanskje takle alt det andre bedre. 

I dag får vi overnattingsbesøk av søster Gerd og hennes Mike. De har bestilt pinnekjøtt og pinnekjøtt skal de få. Nå er det egentlig litt greit at julen er over snart. Jeg tåler ikke mye av den fete julematen så det å komme tilbake til normal hverdagsmat er nok ikke så dumt. Jeg er nå slik innrettet at jeg liker hverdager så det er greit for meg. 

I går gikk jeg tur i regnværet. Det øste ned, men det var bare så godt å komme seg ut på tur. Været her har vært slik nå, det regner og det regner. Bilene kjørt i små bekker som rant langs veien og jeg fikk et par skikkelige dusjer fra disse bekkene helt inne på fortauet. Vel hjemme var det å skifte fra innerst til ytterst. Nå trenger vi litt annet vær snart, det har vært alt for  mye regn nå. 

 

8 kommentarer
  1. god morgen.Ja det nye året er jeg spent på,mye vil skje i vår hverdag,håper det blir av det positive slaget ) regner godt her også,skal en ut må full oljehyre på,men enn så lenge holder jeg meg inne )
   Vi har ikke hatt så mye fet mat i julen,det var pinnekjøtt julekvelden og varmet rester første dag,siden har vi kost oss med hverdagsmat og det er best i lengden ja,helt enige i det ) kos deg med besøk

  2. Ja jeg liker også hverdagen best..og magen liker ikke så mye fet mat..så her er vi godt tilbake på kjøttkaker og fiskepudding..hihih Håper dere får litt opphold og sol snart! er ikke gøy med bare regn..er så nedtrykkende på alle måter..Kos deg med besøk og pinnekjøtt!

  3. Uff så kjedelig med sånt vær! Her er det bare oppholdsvær og super-varmt….. uvanlig nok, men drukner jo ikke! Kos deg med besøket ditt <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg