Det går fort i svingene nå.

Det går noe fort i svingene nå om dagen, men det er vel ikke så uvanlig på denne tiden av året. I  går fikk jeg klippet håret av verdens søteste, blideste Colombianske nordlending. Hun pratet i vei om seg og sitt, sin ett år gamle sønn Carlos, sine gode adoptivforeldre, samboer og familien hans. Jeg kunne ikke annet enn å bli revet med, tenk å være så heldig å få bli klippet av henne. 

Vel hjemme kom Åsta`s første matmor oppdretter Vibeke på besøk. Hun hadde med stamtavle og tok en liten kloklipp med det samme. Snille Vibeke som alltid stiller opp. Så gikk Linda og jeg årets siste tur sammen, men med alle intensjoner om å starte opp igjen over nyttår. På kvelden var jeg hos en venninne på kaffe og julegavebytting. Ikke en produktiv dag, men en veldig koselig en. 

I dag skal vi bort på lutefisk hos Anne-lise og Kalle. Ikke det verste jeg vet det å bli bedt på middag. Vesle Åsta har fått barnevakt, har ikke helt hjerte til å la henne være alene så lenge. Det får komme litt etter litt. Anne kommer å sitter med henne et par timer og så får hun prøve seg alene en time eller to etterpå. 

Nå skal jeg nyte dagens første kaffekopp før jeg prøver å rydde litt i huset. Gubben sover litt enda, ute er det mørkt og  stille, Åsta ligger ved siden av meg med en bit av et tørket griseøre, alt er bra så langt. 

Ha en fin dag….

 

Siste innlegg