Tenk et julegavetre- ingen dårlig ide det….

Tenk at vi mistenkte valpen Åsta for ikke å kunne oppføre seg. Tenk at vi tenkte at det nok ikke bare ville være helt enkelt. Hun gjorde alle negative spådommer til skamme og lå fint i buret hele veien. Ferja var forsinket og hun lå, ikke et eneste ynkelig pip bare herlig stillhet. Ikke noe pissing på plasser der man ikke skal pisse, bare kos fra den kanten. 

Det ble dessverre ikke noen tur til julegavetreet på toppen, det regnet oppover non stop i flere timer og vi bestemte oss for å sitte inne å spille kort i stedet. Litt synd for den ideen med det julegavetreet er nok litt min ting. En god ide for å få folk opp og ut, noen ganger så er det bare det å ha et mål som gjelder. Jeg bryr meg egentlig ikke så mye om det regner litt, men som sagt det var ikke litt…det var regn slik vi helst ikke går på tur i. 

Min datter er nå flyttet til vanlig sengepost og noe av uroen har sluppet. Det er rart med det…vi engster oss alltid om barna uansett om de er voksne og har egne barn. Nå håper vi på en rask bedring og hjem i god tid før jul. 

I dag skal jeg endelig få klippe håret. For å si det slik….det gjør nok ingen ting om man har som mål og være nogenlunde velstelt til jul. 

 

Siste innlegg