Har du hobbyrom!

Jeg har et ekstra soverom som var tenkt til å være hobbyrom. Der er hyller med restegarn og mønster. Mønster i blader og i bøker med masse jeg har lyst til å lage. Rommet ligner mere på et lager enn et hobbyrom, men det har vel sin misjon likevel. Jeg skulle sy, men det ble liksom aldri noe av, Jeg prøver av og til å få nyttet restegarnet, men nå har jeg tre store pledd laget av restegarn og det er vel nok. I tillegg har jeg strikket både sokker og luer av noe av garnet. Nå er det mest små nøster igjen og jeg får se hva jeg kan finne på etter hvert. 

Nå når vi har måttet rydde bort litt fra stua på grunn av lille Åstavennen   er det ganske fullt der, men kanskje en gang vil det få den funksjonen det var tiltenkt. 

Det er isete og glatt her i Trondheim. Gradestokken svinger opp og ned mellom regn og 10 kuldegrader. Jeg har piggsko, men piggskoene ble igjen hjemme da Linda og jeg beveget oss rundt i den vanlige løypa i går. Bambi på isen hadde vunnet grasiøs prisen over oss når som helst. Man blir litt redd for å falle så man beveger seg forsiktig….ikke særlig elegant, skuldrene er høye og stive. Vi kom oss nå gjennom til slutt. for å si det slik…jeg er nok ikke benskjør, men neste gang skal piggskoene være med det er sikkert. 

Listen over må-juleting begynner å bli kort, men noen punkt står enda igjen. Men så er det da en ule eller to enda før alt skal være klart.

  1. Ja jeg fikk også en rom til overs når ene ungen flytta ut..det har blitt hunderom, der ligger alt av utstyr og hundene sover der..men blir fort også et lager..hihih..alt som ikke har sin plass, blir plassert inn dit..Man må virkelig gå forsiktig ja..glatt som fy.. også sånn is som ikke syns..så vips, så ligger man der..Ha en flott ny isfri dag!

  2. jeg har nok et slikt rom jeg også ja,men jeg har byttet om så det jeg egentlig hadde med både stol og bord er nå et gjesterom med senger ) det nye er et oppbevaringsrom ,det er god oversikt over det jeg har og således bedre en det gamle,men ikke et rom til å jobbe i nei.
   Har du mange smånøster så gjør som meg,bind dem sammen ,bland farger og garnkvalitet og nøst opp nye nøster )) la et nøste være i en farge,så tar du 3 nøster og hekler et lite gulvteppe,du bestemmer bredden .dette blir nydelige tepper og du får brukt opp all restegarn ))

  3. Bra det gikk bra på isen. Jeg har brodder jeg elsker. Men er ikke kjekke å bruke om det ikke er is. Håper det fryser på litt snø hos dere, så blir det godt vinterføre. Kunne nok ønsket meg et hobbyrom jeg også. Blir ofte litt mye på sta og rommet vårt..

  4. Så utrulig deilig det hørtes ut at må-lista har krympa. Og disse arbeidsrom som blir seende ut – og også bli et lager kjenner jeg veldig godt til. Men tre restetepper er da flott :))). Og tiden kommer stødig mot oss og der ligger mange muligheter. Ha en nydelig dag…..med piggsko :)).

  5. Vi har et par ekstra soverom,har ikke noe hobbyrom, men det ene fungerer som et slags kontor :)) Ikke mye å gjøre til jul her, men pynter nok treet i kveld :)) God helg <3

  6. Jeg har et hobbyrom, men det er aldri ryddig. Alltid før jul, bestemmer jeg meg for å ta en skikkelig opprydning, men så skal jeg lage et eller annet og så er det på igjen. Men godt jeg kan lukke døre og rotet er der innefor.
   Ute er det grønn jul her også, og i går kveld var det såpeglatt. Jeg droppet hele turen og drakk kaffe med naboen i stedet. Litt gjenstår her også, men det er bare koselig. Ha en vakker adventshelg!

  7. Heisan Siv:-) Ja et hobbyrom er supert og ha og selv har jeg et rom som jeg har en stor hylle på ene veggen til bare garn og oppskrifter og et skrivebord som jeg bruker for min stasjonære pc. Det er godt og kunne sitte her og se på garnet og på nettet. Men nå står det poser og esker med julegaver som skal ut av huset så blir nok ryddig snart. Vær obs på glatta for er nok slik selv at en går med skuldrene over hodet og med en rar gange så fort det har blitt glatt ute. Men nå ønsker jeg deg en fortsatt fin kveld og en god og hyggelig helg:-)

  8. Jeg har ikke hobbyrom. Hr Frodith har på sett og vis et…Men jeg har hobby-kroken, oppi sofaen min..Det holder egentlig 🙂 Jeg tegner, strikker og blogger oppi der 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg