Hei sann!

Med fare for å gjenta meg selv…må jeg likevel si at jeg elsker adventstiden. Ute øser det ned og vi som bor her på leirgrunn bør vel kanskje begynne å bekymre oss for ras. Det passer egentlig ikke så bra nå når vi skal prøve å få lille Åsta husren. Jeg har ikke tellingen på alt som ligger i tørkeskapet etter mange turer ut i regnet  i går. 

I dag er jeg invitert på frokost hos min niese Kristin sammen med min søster, en annen niese og min datter. Så skal vi dra på juleshopping sammen. Familie er ikke det verste man har. Gleder meg til noen timer sammen med disse. 

I går bakte jeg pepperkaker med to av barnebarna, en bor for langt unna til bare å stikke innom for å bake pepperkaker , men sistemann skal få sin tørn i dag. Ble imponert over guttene, de kjevlet, stakk ut og pyntet med stor iver.  Litt bekymring var det for at alt skulle bli gjemt til jul så de smakte litt ekstra før de dro hjem med baksten. Pepperkaker er nok en av favorittene og deres egne de aller beste. De regnet med at foreldrene ville nok sette pris på den jobben. 

 

Åsta kunne nok ha tenkt seg litt deig hun også, men måtte nøye seg 

å bli fotografert. Hun er ikke helt uvant med det selv om det nok ikke er

hennes favorittsyssel. 

Matmor kan ikke dy seg, kos må til og Åsta koser gjerne.

Levende lys er et must i mørketiden, selv mens man baker.

Superkokken er med. 

 

Siste innlegg