Herlig helg.

Så er det mandag igjen. Vi har hatt en fin helg med middagsgjester både lørdag og søndag. Lørdag var sønnen og eldste barnebarn på middag. Når fetteren kommer vil også de tre andre gjerne være her så da ble det fult kjør. Så i går hadde vi besøk av svoger Odd og Tone og hans to sønner Hans-Jørgen og Esten. Etter middagen kom Hege, Bjørnar, Andreas, Silje og Kristian på kaffe. Så var det  juletretrenning på plassen rett her nede. Adventen blir sunget inn med gang rundt juletreet og så er det besøk av nissen. Nå skal juletreet stå der å glede alle oss som bor her til over jul. 

Jeg bare koser meg med adventsyslene. Noen ganger tror jeg jeg liker det bedre en  selve julen. Det å lage, forberede, kjøpe eller lage gaver og så alle de tingene som er gjentagende, de samme kakene, de samme forberedelsene som hvert år. Jeg stresser ikke med noe, det som blir det blir og resten får bare være. 

Så har vi vårt nye familiemedlem Åsta. Vi begynner å kjenne henne nå. Hun er en liten tøffing, trygg og god. Hun nusser, hun biter, hun renner rundt her og sørger for at matmor ikke trenger noe håndarbeid. Jeg ser på henne og kan ikke forstå at noe kan være så søtt. Så gjør hun et krumspring og blir enda søtere. Min svigersønn Bjørnar fanget henne i et lite blinkskudd. Ikke alltid like lett å fotografere henne etter som hun sjelden er i ro uten at hun sover. I går hadde hun et ball. Odds hund Lady var med …hurra…Åsta koser seg….da ble det liv. 

 

 

16 kommentarer

Siste innlegg