Herlig…..

Utenfor er det bekke mørkt. Det regner nesten oppover så ute har man ikke mye å gjøre enda. Det er rart med det, men på en merkelig måte blir det enda koseligere inne. Vi har levende lys på bordet om morgenene nå i mørketiden. Sitter på morgenplassen i spisesofaen med kaffekruset og PC`en og har dagens første kosestund. Lille vennen Åsta har endelig lagt seg til ro. Hun starter dagen tidlig slik de fleste babyer gjør. Mørketiden ser ikke til å plage henne nevneverdig. Her mangler det ikke energi for å si det slik. Så plutselig er det hviletid og hun slokner i løpet av sekunder. 

I dag skal jeg først se mine to yngste barnebarn underholde elever, lærere og foreldre på skolen. De har et bra opplegg med hver måned underholder et trinn. Da får også alle som har hatt fødselsdag sin oppmerksomhet, månedens kunst får sin stund i solen og en klasse for premie for å ha vært den som utmerker seg den måneden. Prisen er høythengende og noe å strekke seg etter. Silje forteller «det er jeg som skal si hva vi skal gjøre» og Kristian kan ikke være verre «jeg skal være en bokstav og synge helt alene». Ikke rart at mormor gleder seg. 

Så i ettermiddag skal jeg til Ella for å lære mere om scrapbooking. Denne gangen skal vi lage pynt på sjokoladeplater. Håpet er at de skal bli høvelige  vertinnegaver. Vi får nå se. Uansett er det koselig å lage ting sammen. 

 

 

16 kommentarer

Siste innlegg