Ble da litt flatbrød.

I dag skal jeg på sykehuset igjen. Det er bare en vanlig kontroll så det blir nok ikke særlig traumatisk. Livet endrer seg fort når man har kronisk sykdom, det krever litt på mange måter. 

I kveld kommer min søster og hennes kjæreste og min bror og svigerinne på middag. Planen var å gå ut å spise før jul, men ettersom vi har fått lille Åsta og helst ikke vil gå fra henne lenge av gangen enda, så blir det middag her hos oss i stedet. De blir bare tre av fem søsken, men jeg er glad for de som er her.  Min yngste bror og svigerinne bor i Asker så da blir det vel litt mye forlangt å be dem med. Håper vi kan treffes i julen i alle fall. 

Så  er flatbrødforsyningen for de neste par månedene på plass. Ikke akkurat de rundeste leivene, men sprø og gode. Tradisjonsmat synes jeg også er mor å lage og nå har takken vært fremme to dager på rad. I går bakte vi mørlefse. Litt må man jo ha til jul. Våre tre yngste barnebarn hadde et ball på skrellet, men litt havnet da i fryseren også. Det sies at trøndere spiser mye flatbrød. Har ikke sett noen statistikk på det, men det kan nok stemme. 

 

14 kommentarer

Siste innlegg