Jeg er litt trøtt……

Jeg var trøtt i morges, så trøtt at klokka passerte halv ni uten at jeg hadde greid å motivere kroppen til å starte dagen. Men så er jo egentlig ikke det noe problem,  om jeg vil så kan jeg ligge  lenge. Nå er jeg veldig våken på den andre siden av natten, elsker å sitte oppe og klokka blir alt for ofte ett før jeg finner senga. Målet er at klokka åtte skal sengen være tom for folk, men i dag ble det altså ikke helt slik. 

Det ble en koselig prat med Tones venn Heidi i går. Nå er vi kommet langt nok til at det er de gode minnene som gjelder og det var mere smil enn tårer. Heidi forteller om ting de har gjort sammen og jeg kjenner jeg er glad for alle de fine opplevelsene Tone fikk med seg. Det endte i alle fall med at vi avtalte å holde kontakten så det blir nok flere møter etter hvert.

Dagen i går ble litt min dag ettersom jeg hadde denne fine stunden med Heidi, så bestemte  generalforsamlingens flertall seg for den største pakken med rehabilitering. Det betyr en utvidelse av stuen i tillegge til alt det andre. Jeg er fornøyd for å si det slik. 

I dag tenker jeg at en surredag det er nok tingen. Litt rydding er nok tingen nå. Pensjonisten skal på konferanse hele dagen så da gjør jeg som jeg vil. 

10 kommentarer

Siste innlegg