En ny dag……de kommer ofte nå.

Livet er egentlig en bra ting, slik tidlig på morgenen med en helt ubrukt dag for an seg. Det er noe med det som kommer, en pirrende spenning selv om man ikke har de store planene. Gubben har dratt for å hente båten på verkstedet etter vinterservice og jeg har invitert en nabo på kaffe. Ella har vært et hyggelig bekjentskap og jeg håper å se mere til henne. Det var hun som laget det flotte slumreteppet som jeg viste dere her tidligere. Vi har felles interesse i kunst og håntdverk og kunne nok finne på å støte på hverandre i et galleri eller to. Forskjellen er vel at der jeg er klossete og unøyaktig briljerer hun med nøyaktighet og stødighet. En egenskap jeg alltid har beundret. 

Nå om dagen har jeg strikket småting. Luer nok til hele gata tror jeg, mange par med tovede tøfler og nå sist hundedekken i veldig små størrelser. Min niese har nettopp fått seg en valp og valpen frøs, så før helgen sendte jeg henne pakke med to dekken. Nå ønsker gubben seg en islender og da blir det nok snart en av dem. 

I går fikk jeg beskjed om at en annen god venninne har hatt drypp og er innlagt på sykehuset. Det første til noen timer manglende søvn igjen. Det har blitt slik at når noe slik skjer så får jeg litt lakenskrekk. Jeg vet ikke helt hvor alvorlig det er enda, men håper og tror at alt går bra. 

 

 

14 kommentarer

Siste innlegg