Crazy……..

I går var gubben og jeg på bytur. Crazy days var på gang i midtbyen og crazy var det. Bussen til byen var stappfull, gatene var stappfulle og i enkelte butikker var det kø for å komme inn. Nå liker jeg godt å handle på salg, men så mye folk tar nuven av meg og da orker jeg ikke. Jeg hadde nok lykken med meg likevel for vi fant faktisk et bord på en kafe og kunne sitte der å se på folket. Etter kaffen hadde jeg fått min porsjon av crazynes og tok bussen hjem igjen. 

Her hjemme er nok både tempoet og lydnivået litt mere behagelig sånn når det bare er oss to. Dagene går merkelig fort. Vi har hatt en drømme høst så langt og har vært mye ute. Blir nok en tur etterhvert i dag også. 

For en tid tilbake kjøpte vi oss en ny kaffemaskin. Den har en rimelig lang bruksanvisning og bruksanvisninger er ikke det jeg liker aller best. I morges da jeg kom på jakt etter dagens første og beste kaffekopp lyste tegnet på at den måtte avkalkes. Vi vet ikke hvordan man avkalker en kaffemaskin og bruksanvisningen måtte frem. Nå er jeg heldigvis godt gift og mannen tok over både rensingen og bruksanvisningen. En halvtime tok det, en halvtime uten kaffe om morgenen…..det går bare ikke, så gammelurken kom frem fra oppbevaring og kaffe ble det. Dagen er reddet…..

 

15 kommentarer

Siste innlegg