Det bir snart stille.

En ny dag er i emning, en dag hvor solen allerede er i ferd med å tørke opp nattens regn. Det er noe med det som er nytt og ubrukt, man kan tenke at det er kun en ny hverdag lik alle andre hverdager, men jeg velger å tenke at den er helt spesiell. Det er spennende selv om man har noen linjer i almanakken. En dag kan romme så mye og på en eller annen merkelig måte kan lite også noen ganger være mye. 

Utenfor hører jeg ungene går til skolen, guttene er høyrøstet og kjekke, dytter og knuffer. Mange av foreldrene har kjørt på jobb. Det blir stille, men det er aldri helt stille. Så har de mange timer med sitt før de kommer hjem igjen. 

I dag skal jeg sykle til Tiller for å kjøpe litt stivt hvitt papir. Senere i dag skal Anne og jeg lage små papirbokser. Det er en liten treat akkurat det ….å sitte sammen og lage ting. 

Jeg har lovet min datterdatter å lage en med henne også, så vi må finne en anledning hvor vi kan sitte litt for oss selv uten brødrenes innblanding. Silje har en kreativ personlighet og liker godt å sitte slik å lage ting. Hun er en bestemt ung dame og vet hvordan hun vil ha det. Man blir myk i hjertet når man ser henne sitte der, ivrig, fokusert, leter gjennom mormors samling med ting å tang for å pynte med. 

Dagen er enda ung. Det er denne ene som man må bruke fornuftig før den er over. 

Ha en fin dag…..

8 kommentarer

Siste innlegg