Mye på gang nå.

Vi dro hjem akkurat i rett tid i går. Hadde ikke før satt oss i bilen så regnet det. Kjennes litt bedre ut da og dra. Nå i dag er det fortsatt overskyet, men ut må man uansett. Likevel er det alltid litt vemodig å dra hjem.Det er litt slik at jeg savner hytta når jeg er hjemme og savner hjemme når jeg er på hytta. Sikkert litt greit det å kunne rives så godt uansett. 

Vi har bestilt hund og vil få en liten ny bortskjemting i huste i løpet av to-tre måneder. Det er noe som heter at man er ikke ekte tater uten hund. Men det handler vel egentlig om trivsel og hunden er en trivsel skaper. I ale fall for oss. 

Pensjonisten er tusenkunstner, det kalles vel og skryte, men han er faktisk veldig flink. I går la han nytt tarkettgulv i gangen på annekset. Nå kan man snart ta opp døren uten å skjemmes. Nå mangler det litt listing, ny ytterdør og gardiner så er det meste på plass. Selv har jeg tatt livet litt mere med ro, tilbød meg å hjelpe, men han ville gjøre det selv så da så. 

Gardinene skal jeg fikse da. Tenkte å sykle en tur til Stoff- og Stil i dag for å kjøpe stoff, så får jeg en sykkeltur med på kjøpet. Jeg har begynt å strikke på en ny jakke og da er ikke jeg tilsnakkende. Blir alltid så ivrig i starten. Har bladd gjennom mønstersamlingen og funnet frem nok mønster til,å berge en tid fremover. Men så har vi en lang vinter føre oss så da trenger man noe i fingrene. 

 

12 kommentarer

Siste innlegg