Godt med jordbær.

 

 

Det regnet masse hele natt til og formiddagen i går, men slik ut på ettermiddagen lyste det opp og det var levelig igjen. Vi var innom min svoger og svigerinne som har hytte noen kilometer herfra og fikk servert deres egenproduserte jordbær. Må nok krype til korset der og innrømme at ders avling var hakket bedre enn de to tre jordbærene vi henter inn hver dag. Nå er våre planter ny av året, så det blir vel mere neste år. 

Da vi kom hjem hadde gubben veldig lyst til å prøve laksen. Så vi dro ut med båten og dorgestanga. Det var en fin kveld og vi koste oss på sjøen, men laksen så vi ikke noe til. Ikke så mye som et napp, men noen ganger er det greit det også så lenge kvelden er så fin og an kan sitte der i fred og ro å snakke om alt og ingenting. 

Her sitter gubben med kryssordet og koser seg. 

 

6 kommentarer
  1. Det er ikke alltid fisken vil bli fanget, og da er det bare å dra hjem å prøve lykken en annen dag. Sommerværet er vekslende, og jammen fikk vi både regn og torden her i ettermiddag. Det varte ikke lenge, og nå er det bare fine været igjen :o))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg