To herlige modne jordbær…..

Så er vi tilbake til hytta her på trøndelagskysten. I skrivende stund sitter jeg i godstolen og ser utover sjøen. I dag er den blank og stille, men noe av det som fenger meg her er at det skifter hele tiden. I går var den blå med gråe sjøer i sjøen, i dag er den grå og ensformig. Evig foranderlig og herlig. 

Jeg har nok en jobb å gjøre i dag med rydding og luking ute, men det er egentlig ikke noe pes, og jeg kan nok like det litt også. Så må jeg skryte litt av at jeg plukket inn to store flotte jordbær fra egne planter i går. Det var et bær til gubben og ett til meg så avlingen kunne nok vært litt større, men det var den beste bæra jeg noen gang har smakt og det blir flere. 

I går var vi i fødselsdagsselskap hos min svoger og svigerinne og hadde noen hyggelige timer sammen med svigerfamilien. I dag har jeg ingen store planer, det kan bli en fisketur om været holder, men det ser forskjellig ut, en tur blir det nok helt sikkert og så skal jeg ta den siste finishen på den siste kofta jeg strikket. Så er det bare å glede seg over at det er greit å begynne på noe nytt. 

12 kommentarer

Siste innlegg