Kanskje er det kommet jordbær….

37 000 mennesker hadde kjøpt billetter til Bruce Springsteen i går og gledet seg til en fin kveld i Norges nye konsertarena Granåsen. 37 000 mennesker koste seg nok på konsert, men maken til regnvær har det ikke vært her så lenge jeg kan huske. På ettermiddagen ble alt plutselig svart, og himmelen åpnet seg og regnet bøttet ned .Vi var rimelig lei oss fordi vi ikke fikk tak i billetter, men ok….

I stedet spiste vi middag med min bror og hans kone på Ikea. Det ville vel ikke være helt sant om jeg skrøt maten opp i skyene, men det var mat og den gikk ned. I natt kjørte skulle de kjøre hjem igjen så da er det vel en stund til vi ser dem igjen. Min bror og svigerinne flyttet til Asker for noen år siden, så når vi treffes er det ekstra koselig. 

I dag pakker vi sammen og drar på hytta igjen. Jeg er spent på hvordan det står til i «hagen» vår. Kanskje er det  kommet jordbær nå. Hmmmm spennende. 

 

6 kommentarer
  1. Har en CD med Springsteen og den liker jeg godt, men jeg tror ikke det blir noen konsert med ham for min del noen gang. Spennende om det har kommet jordbær på hytta deres! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg