En ny dag!

Så er vi sannelig velsignet med enda en fin solskinnsdag. Nå er det meldt regn, men det får så være. Vi trenger ikke vente på det. Regnet kommer nok likevel. I dag har vi hatt en skikkelig rolig  morgen. Men så er det søndag og selv om den på mange måter ligner alt for mye på de andre dagene sitter det vel nok igjen av søndagskolelærdommen  til at man holder litt igjen. Mine foreldre tok oss alltid med ut på tur på søndager, noen ganger på byvandring og de aller fleste gangene i marka. Selv har vi vel også vært glad i å gå på tur så våre barn husker nok også mange slike turer. 

Men nå etterpå skal Gubben og jeg på sykkeltur.  Sykkelturer for en som har el-sykkel er ikke noe å grue seg til. I dag skal vi sykle ned til midtbyen og på markedet som er hver søndag. Så om været holder kanskje en kopp kaffe i To Tårn ved Domkirken. Det er noe med omgivelsene der som appelerer til meg. Det oser historie og man kan sitte å drømme seg tilbake til en annen tid. Helgenveggen på Domkirken er heller ikke å kimse av. Der kan man se ting som lokker frem mareritt. 

Nå holder de foresten på å sette opp kulisser til neste sesong av «anno» der. Jeg som alltid har vært interessert i historie liker den serien. Det skal bli moro å følge med, spesielt når det sendes fra vår by. 

6 kommentarer

Siste innlegg