Herlighet……

To fisketurer i går, status –  null fisk, skal si den eplekjekke laksefiskeren fra sist har landet. Vi ser på ekkoloddet at det kryr av fisk, men ingen vil bite, en merkelig ting, når man andre ganger nesten ikke rekker å få snøret ut før det biter. Nå ja, ingen fisk, men vi henger ikke med geipen av den grunn.

Det er så mye annet å glede seg over. Det blomstrer i bedene og vi har sådd en ny runde med reddiker. Jeg har også kjøpt en bringebærbusk. Dette til tross  for at  jeg ikke har peiling på hvordan den skal stelles. Det ble bare en for da kan jeg kanskje lære litt før jeg ødelegger flere. Jordbærstiklingene jeg fikk av Anne-Lise lever enda, og til min store overraskelse er det er masse knopper på rosene. Nå drømmer jeg igjen om et lite småbruk hvor jeg kan dyrke mine egne grønnsaker, gå barbent ut i hagen og ta inn de grønnsakene jeg trenger til dagens middag. 

Det med småbruket har jo alltid vært en drøm. Men arbeidsforholdene og beliggenheten til det og kanskje ikke vilje har nok hundret oss fra  å følge drømmen. Kanskje er det slik at noe skal være en ting å drømme om, kanskje om det hadde vært realisert ville den ikke nå helt opp der jeg har lagt den. Men det er virkelig noe med det å lage selv, det gir en tilfredstillelse man aldri kan få i en butikk. 

 

10 kommentarer
  1. det er desverre slik att en ikke kan tvinge fisken til å bite )) men det blir nok mer fisk i løpet av sommeren skal du se hi hi .
   Bringebær ja,det er det beste jeg hvet,så lykke til med den ,du får helt sikkert avling uansett om du steller den eller ikke )) jordbær får du også,herlig det ser ut til å bli en del på oss også i år etter å ha forsøkt både en og to ganger uten å lykkes ))
   Deilig med egne grønnsaker,nå har en av salatene jeg har sådd nådd en passe størrelse så jeg kan begynne å bruke av den )) det er like herlig hver gang,du kan så plukksalat du også for du kan ha det i en krukke på verandaen både heime og på hytta )

  2. Fisken var nok mett :)).
   Småbruksdrømmen ja, jeg kjøpte meg like godt en hel gård, å gå ut barføtt gjør jeg…og av og til pukker jeg inn av de få vekstene jeg har. Men likevel….det meste blir bare med drømmen.

  3. Jeg fikk EN fisk på onsdag, en deilig liten abbor som smakte himmelsk når den ble sprøstekt på bålet. Ikke akkurat mettende, men god 🙂
   Bringebærbusker passer seg stort sett selv 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg