Å sånn går nå dagan….

Så fikk vi endelig litt finvær her i Trøndelagen etter en heller miserabel vår slik værmessig. Men er man trønder så snakker man om været og da er det jo greit å kunne klage litt slik med det samme. 

I går var min søster Gerd og jeg på shopping. Det vil si at jeg var mest med som konsulent, mens hun shoppet sommergarderoben. Selv om vi koste oss masse er det savnet etter den som ikke lengre er der alltid til stede. Nå er vi inne i den fjerde måneden etter at Tone døde, men det kjennes ikke helt slik ut. Savnet er en  stødig følgesvenn. Jeg savner å treffe henne, savner å ringe henne og jeg savner det å vite at hun er der slik hun alltid var. 

Nå i dag skal jeg i alle fall ut på tur. Sykkelen som sammen med pensjonisten er en lojal følgesvenn hviler ikke mange dagene av gangen. Vet ikke helt hvor ferden går, men gå skal den. Heldigvis er vi begge glad i å være ute og drar på tur nesten hver dag. 

I morgen er det fødselsdagsselskap for Silje og Kristian. Så drar vi på hytta for å være der noen dager. Regner med at ting skjer nå i blomsterbedene. Rart at eg som aldri før har hatt noe som ligner på hage skal være så opptatt av de bedene jeg har der ute, men slik har det blitt. 

 

14 kommentarer
    1. håper det fine været holder noen dager no da ) å misse en søster må være en sorg større en noe,hun vil nok alltid følge deg.
      ønsker deg en fin dag,og kos dokke på tur

    2. Hei!
      Ja nå skinner solen fra klar blå himmel her på sunnmøre 🙂 I dag er det meldt nesten sommer her – og tenker det er samme hos dere. Vi får nyte det.
      Koselig å være konsulent også av og til.
      Tankene og savnet kommer når man minst venter det. Det nærmer seg 1 års dag for pappa sin bortgang. I går kom en bølge og slo over meg og jeg ble nesten sint. Jeg ville ha pappa tilbake. Så tenkte jeg på alle andre som hadde mistet sine………… og at de nok kjenner det på samme måte…. iallefall de som er godt knyttet til de man mister. Savnet er sårt og godt på samme tid. Jeg savner <3
      Og vi må savne. Da glemmer vi ikke <3
      Det er terapi med blomsterbed da kan jeg tenke mege.
      Kos dere og god tur til hytten 🙂

    3. Været er nydelig nå og godt kunne nyte det. Nyte naturen og de en er glad i. Jeg kjenner likevel jeg ble fryktelig lei meg på dine vegner nå. Har vært så fraværende på bloggen etter jul. Så jeg visste ikke. Veldig trist å lese at det var den veien det gikk. Livet går videre, men at det finnes et tomrom etter fire måneder er absolutt til å forstå.
      Ta vare på hverandre og nyt det som er vakkert. Klem<3

    4. Så fint du fikk deg en koselig dag med søsteren din. Viktig å ta tid til litt prat og vemod med sine. Ikke lett dette med sorg. Savnet er stort i perioder. Men da er det fint å ha noen å snakke med som forstår. Nyt våren og naturen videre der oppe hos deg! 🙂 Klemsiklem 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg