Det ble en fin dag.

Det skjer mye nå om dagen. I går møtte jeg Tones gode venninne gjennom mange år for en prat. Vi snakket og gråt og minnet koselige ting, men også vonde. Hun sitter igjen med sine tanker og jeg med mine, vært sitt utgangspunkt, men også en vesentlig ting felles, det at vi har mistet en som betydde veldig mye for oss. 

Vi valgte å møtes på en av Tones yndligsplasser i byen, nemlig Skysstasjonen på Bakklandet. En koselig plass overfylt med gamle klenodier, broderier fra en svunnen tid og alt skjevt og skakt slik det var på Bakklandet i hinne tider. Deres spesialitet er et nydelig sildebord, men jeg prøvde en av deres andre varemerker Klappkake med fiskekake. 

På vei hjem trøstet jeg meg selv med en tur innom en av mine yndlingsbutikker, Tanta til Beate. En kjempesøt dame der drar frem det ene fine etter det andre for å vise frem. Der er nok ikke Cubus priser, men fristelser er det nok av. 

Etterpå gikk sykkelturen de syv kilometerne hjem som en lek, jeg kjente på kroppen at denne turen hadde jeg hatt godt av. Tenk noen følte mye av det jeg følte og ville snakke med meg om det, 

I dag venter jeg min sønn Pål og det eldste barnebarnet  Håkon. Storgutten vårres er blitt hele ti år. Gleder meg.

6 kommentarer

Siste innlegg