Alle de ordene….

Det finnes så utrolig mange ord i det norske språket, det er ord som beskriver, ord som forteller, ord som skal kunne få andre til å forstå deg bedre og ikke minst ord som skal gjøre deg istand til å  skape gode relasjoner med folk rundt oss. Likevel er det til tider slik at de ordene du trenger ikke er der. Det å mangle de ordene, den muligheten til å kommunisere følelsene er den mest ensomme følelsen i verden.

Ordene i hverdagene er enkle og kjenner du mennesker godt kan du ofte forutsi akkurat hva de vil si. De kan være meningsløse, men likevel nødvendige. De store ordene er verre, de kan ligge i brystet og trykke på til alle de små bokstavene er blitt store og ute av stand til å finne veien ut. Man skal være forsiktige med ordene sine, bruke dem med omhu, være forsiktig så man ikke sårer andre, men likevel være ærlig nok til at ordene skaper innhold og fortrolighet. Noen ganger mangler jeg de ordene, de finnes ikke, jeg kan ikke bruke dem for å la andre forstå.

Nå har jeg sikkert brukt alt for mange ord på alt for lite. Men jeg kan bruke noen for å si at her i Trondheim er himmelen vakker blå, men streken på gradestokken stopper alt for langt nede. Nå skal jeg gå morgenturen med lille Bølle og så til veterinæren for nye prøver og vaksinasjon. Spennende dag, men resultatet av prøvene får jeg nok ikke med en gang. Pensjonisten og jeg synes begge at han virker veldig mye bedre så håpet er der at nyrefunksjonen nå gjennom streng diett og medisiner kan føre til at han henger med en stund til. 

 

2 kommentarer
  1. Det kan være frustrerende å sitte inne med de ordene som beskriver hvordan man føler det. Man hører dem i hode og kjenner de i kroppen, men på veg ut blir de borte.

  2. Jeg skriver masteroppgave om blogging ved NTNU. Jeg skulle gjerne ha stilt deg noen spørsmål vedrørende din blogging. Hvis dette passer vennligst ta kontakt på min epost [email protected] så kommer jeg med mer info om dette. Håper du kan bidra i min masteroppgave. Mvh AEM

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg