Jeg er litt trist……

Nok en helg er over og jeg er klar for en ny uke. Livet går sin vante gang, men selv om jeg prøver hardt greier jeg ikke helt å riste av meg den litt vonde håpløse følelsen. Nå håper jeg at det er sant at tiden slukker alle sorger, men enn så lenge prøver jeg å henge fast i alle de positive tingene som finnes her i hverdagene mine. Det føles litt utakknemlig å være så trist når jeg tross alt har så mye å være glad for. 

Pensjonisten og jeg trosset all snøen og la ut på en skikkelig tur i nærmiljøet her. Ettersom vi ikke har ovn som virker spiste vi middag ute. Jeg strikket ferdig pensjonistens islandsgenser. Veldig morsom strikking med pinne nummer fem og tykt garn. Greit å se at det gikk såpass fort fremover. Kjøpte garnet på mandag og ble ferdig i går. Ny personlig rekord. 

Nå skal jeg i gang med Marius nummer 11. Denne skal  min svigerinne Wenche ha. Tar nok litt lengre tid ettersom hun skal ha den ribbestrikket opp til mønsteret. Men igjen…. hvem har det travelt. 

 

 

12 kommentarer
  1. Av og til så er det bare slik, og så får en akseptere det. Tror likevel det er viktig å gjøre slik som du gjør, å holde seg i gang med noe, som for eksempel et strikketøy! 🙂

  2. Dagene går opp og ned, det skal være visst. Jeg mistet min beste venninne i dag tidlig. Hun har vært syk lenge, men vi håpet jo om en bedring. Vondt langt inn i sjelen det her, men som du sier vi har veldig mye å være takkenemlig for også. Ikke minst den gleden over å ha gode minner om de som har gått foran oss. Jeg ville jo ikke være uten det da! Klem til deg. Jeg gikk i kjelleren og malte bilder jeg, for det gir meg vel like mye ro som ditt strikketøy!

  3. Heisann, du har nå lov å være trist innemellom. Klart har du mye å være takknemlig for, men det er ikke unaturlig at du er trist i blant. Kan hende sorgen ennå preger deg, og det er ikke så rart. Fikk opp noe bilde av nystrikket genser, men det kommer kanskje siden. Ha en fin mandag 🙂

  4. smerten og savnet vil nok være der bestandigt,men med tiden vil den mildnes.Du gjør dt godt med å fylle dagene dine med hyggelige sysler og snart er våren her og da blr det meste litt bedre

  5. Det er heilt naturleg å vera trist inniblant, i din situasjon. Men du kan vera optimist, det går betre etter kvart som tida går, sjøl om det sikkert er ei fattig trøyst akkurat no. Strikking hjelper på alt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg