Pontus liker ikke dyrleger.

Pontur liker ikke dyrleger og dyrlegekontorer. Han legger seg flat utenfor å gir tydelig bekjed om at dette er ikke noe han ser frem til. Så er det å løfte han opp, bære han inn og sitte å vente inntil det blir vår tur. Mandager er ikke en god dag for dropinntimer ble det meg fortalt og når jeg så utover det fullpakkede venterommet fortod jeg jo at det var noe i det. Praten går da, alle som sitter her er dyrevenner og har mye å snakke om selv om man aldri har sett hverandre før. Man har også erfaringer med de fleste sykdommer og om man sier noe om symptomer får man lett  noen hint om hva som mangler før man kommer inn til dyrlegen. 

Så er det endelig vår tur og dyrlegen spør om og kjenner på Pontus. Pontus på sin side er ikke så veldig interesert i å bli kjent på, men finner seg på en måte i det helt til hun finner på at hun må ta blodprøver. Blodprøver stod ikke på hans plan den dagen og han har ikke tenkt å stilletiende finne seg i det. Sykepleier må komme å holde og selv om han gjør sitt ytterste for å slippe ble det da til slutt en og en halv blodprøve. Matmor er litt fornøyd med at dette er en liten terrier og ikke en stor Rotwailer. 

Blodprøvene trenger tid og dyrlegen skal ringe meg i løpet av dagen. Det blir ikke før etter åtte og da viser blodprøvene at nyrene ikke klarer å gjøre jobben sin fullt ut. Selv om det ikke var så ille at det var fare for nyresvikt nå så var det grunn til bekymring. Nå skal vi prøve med tilskudd av Omege 3 og spesialfor som skal hjelpe nyrene , måle alt vann for å se hvor mye han drikker og så får vi bare se hva som skjer. 

 

 

18 kommentarer

Siste innlegg