Litt skremmende også……

Jeg har alltid vært fasinert av uvær. Det er noe med de kreftene som vi mennesker ikke kan kontrolere, noe litt skremmende, men fantastisk også. Det er noen øyeblikk i livet man plutselig forstår at man er bitte liten i den store sammenhengen og krefter utenfor oss selv kan endre ting i løpet av et kort øyeblikk. Man er både stor og liten på en gang, viktig og uviktig, betydningsfull og uten betydning. Små brikker i det store spillet. 

Jeg vet ikke om vi skal kalle det storm eller orkan, men uvær var det slik litt utover senkvelden og kanskje natten.Jeg lå i sengen og hørte stormkastene utenfor og håpet at ingen var ute. Slike stunder må jeg slutte meg til det pensjonisten ofte sier…det er bra det er tak på husan. 

Jeg har fortsatt ikke fått kjøpt meg nye piggsko og ute er det Balaton så i dag tenker jeg å prøve å få en ende på den saken. Vi skulle egentlig spise middag hos søster Gerd i kveld, men hun ble sittende værfast i Haugesund og kommer seg ikke hjem før sent i kveld så det får vi ha til gode. 

 

11 kommentarer

Siste innlegg