Å… slik går nå dagan…..

Det var veldig hyggelig å treffe Bibi i går og de timene vi var sammen gikk alt for fort. Vi tenker merkelig likt om mange ting og slikt blir det hyggelige samtaler ut av. Det var så vidt jeg rakk hjem før vi måtte sette oss i bilen for å kjøre til Tone. Der møtte vi Dag som kom kjørende fra Oslo. Tone var våken en stund og for en gangs skyld klokkeklar. Hun klarer ikke helt å holde en tanke lenge av gangen, men likevel. Sykehjemmets kjempesnille lege kom mens vi var der slik at vi fikk en prat med han om hvordan ting kunne forventes utvikles nå fremover. Man vet jo hvordan det vil bli, men tøft likevel å høre det sagt. 

Som vanlig er nyhtene fulle av triste saker. En politimann i Pakistan har dopet ned 10 kollegaer og skutt dem. Det kalles vissnok innsideangrep hvor taliban har tatt æren, ekteparet Moser skal skilles, men kun i privaten da, snøværet som har herjet I USA skal komme hit, men vissnok i en mildere form. Så ble det litt å tenke på i dag også. 

I dag tenker vi ut å få litt frisk luft på formiddagen. Pensjonisten er en alltid villig turkompis så selskap er det ikke farlig med. Så er vel ting slik de bruker være ellers. Så er dte strikkekafe i kveld. Må vel bake en kake til det. 

Ha en fin dag. 

 

Heldigvis er ikke det et problem for meg…bare må ha kaffe, mange kopper….

 

 

17 kommentarer
  1. Ja, det er mye trist å forholde seg til her i verden,men jeg ser jo at du holder humøret oppe likevel. Den kaffekoppen var det jammen størrelse på. Håper du får en fin dag i denne siste uken i januar. Klemsiklem 🙂

  2. tror nesten det lønner seg å droppe nyhetene på tv noen dager så hodet kan få koble ut iv av elendiheten.
   Det er nok tøft å forholde seg til din søsters situasjon ja,det gjør vondt mn hun er i gode hender ,det er jo godt å vite.Kos deg med strikkekafe i kveld,det er alltid hyggelig ja )

  3. Uff, det blir mye å tenke på når det er slik. Nyhetene er egentlig best å la være å se på. En kan jo bli dypt deprimert av mindre. Ønsker deg en flott tirsdag fine siv:)

  4. Koselig med venninner en kan prate med det meste om 🙂 Leit med søsteren din, men fint hun hadde en “ok” dag..vi har det jo slik med mamma for tiden at vi gleder oss over dager som er litt bedre og hun kan prate og spise litt .
   Jeg kan bare drikke to kopper kaffe på formiddagen ellers sliter jeg med å sovne..kjedelig :))
   Ønsker deg ei fin uke videre 🙂 Klem <3

  5. Tusen takk for veldig gode samtaler og deilig å være i byen igjen … Flott at Tove var våken mens broren din var der. Vi tenker mye på dokk alle vet du. Du er så flink til å gjøre det beste ut av situasjonen. Søsteren er heldig som har deg. Ikke rart at hun vil skjemme deg bort. Når du føler for det, er det ikke langt til Orkanger vet du. Stor klem til deg, Jarle og litt Pontus.

  6. Ja, sjøl om en innerst inne vet hvordan ståa er, så blir det et ekstra sug i magen når det blir sagt. Men livet ellers må gå sin gang, som best man klarer. Nyhetene hopper jeg som regel elegant over, for jeg vil ikke ha for mange inntrykk inn i ører og øyne: Det er som regel bare triste og utrivelige ting som anses som “Nyheter”!

  7. Så bra at din søster hadde en god dag, noe som dere kan ta med dere videre i dagen….
   Nyhetene er noe av det mest deprimerende jeg vet, men jeg hører jo på dem. For jeg gjør nemlig helst det, hører på dem på radioen. Da slipper jeg alle de stygge bildene å tv’n. Skulle ønske at de på slutten av hver nyhetsutsendelse kunne legge inn en gladnyhet, sånn at de deprimerende glir litt lengre bak i tankene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg