Ny dag-ny uke.

Når jeg ser ut av vinduet ser jeg store brøytekanter, men de har krympet litt av regnet i går. Det var så vakkert noen dager med masse fin hvit nysnø. I går var vi stort sett rolig hjemme for oss selv, kun avbrutt av et besøk av barnebarnet Silje, et lite kaffebsøk hos naboen og et enda kortere besøk av svigersønn Bjørnar. Leiligheten hadde mast en 3-4 dager etter vaskebøtta så selv om det var søndag lurte vi oss til. Mellom slagene var det ski og staffetter. Litt godt med noen slik late dager også. 

I dag skal jeg møte en av våre bloggvenner Bibi i byen. Har ikke sett henne på lenge nå så det blir koselig. Hun bor på Orkanger sammen med sin mann Tor og to katter og er en skikkelig hyggelig dame. Mye av tiden hennes går med til å skrive bøker og hun har også utgitt noen. Den siste heter “Jenta i mosaikken.» Nå er hun akkurat ferdig med en ny bok om en noe klosset og uheldig Pondus. 

I kveld skal jeg møte min bror Dag på sykehjemmet hos Tone. Så da håper jeg hun er litt våken både for hans og hennes skyld. Men slikt vet man aldri nå om dagen, vi må bare ta det som det er. Gode snille søstera vårres, skulle ønske jeg kunne gjøre noe for henne, noe som virkelig monnet. 

16 kommentarer

Siste innlegg