Svindel eller?

I går ringte det en fremend mann til meg. Han hadde sett innslaget om Tone i VG og ville fortelle at hans bror hadde vært i samme situasjonen. Han snakket hyggelig og empatisk noen minutter før han kom med grunnen til telefonsamtalen. Han ville selge alternativ medisin som kunne hjelpe Tone. Jeg ble litt satt ut, tenk at noen er ute etter å tjene penger på slikt. Jeg la på røret uten å si noe mere og han prøvde å ringe opp igjen. Så kom det en sms med ønske om en godt nytt år og beskjed om å ta telefonen når han ringte. Jeg har hørt om slikt før og selv om jeg ikke kjenner hverken mannen eller medisinen så er jeg skepisk. I slike desperate situasjoner kan man lett bli fristet til å kjøpe løfter om helbredelse og håp. Jeg kjente selv på det at kanskje burde jeg ha hørt mere, men det ble bare litt for mye akkurat der. Man sitter med den lille tvilen, kan det være noe der ute som kan hjelpe henne og skulle vi ikke i tilfelle prøve? Nå i dag tenker vi å kjøre en tur til Støren. Tone er merkbart verre nå, får mye morfin og sover mye. 

På byturen i går var vi innom en garnbutikk og jeg kjøpte garn til den tiende Mariusgenseren. Denne skal jeg selv ha så jeg kjøpte tynt garn, blir fort for varmt til meg så om den skal bli brukt kan den ikke være for tykk. Nå er vrangborden ferdig og jeg skal ta fatt på det lange strekket uten mønster. Litt kjedelig det, men lettvint også, man kan sitte foran TVen og slippe å tenke mens strikkepinnene jobber på egen hånd. 

10 kommentarer
  1. Jeg såg også omtalen av din søsters alvorlige sykdom og det dere alle må gå gjennom i kampen om å få best mulig av tilgjengelig medisin. Det må være vanskelig å forholde seg til slik henvendelse som du fikk i etterhånd. Balansen mellom usikkerhet ,håp og tro må være vanskelig å takle.
   En vil jo prøve alle muligheter…Nei, det er ikke lett…

  2. Uff jeg kjenner jeg får helt vondt inne i meg. Det er så trist med søsteren din. Jeg føler med deg fra dypet av mitt hjerte. Det er vanskelig å fatte om det skulle være at noen prøver å utnytte noen som er i en slik situasjon. Men en vet jo aldri i denne gale verden vi lever i. Jeg ønsker deg uansett et riktig godt nytt år og jeg håper det bringer med seg lykke og håp. Klem fra meg:)

  3. det er trist å høre att noen vil tene på andres sorg,hadde nok lagt på røret jeg også,for jeg har vansker med å tro att seriøse aktorer går fram på denne måten her.
   Trist å høre at din søster er verre,må dere ta vare på hverandre

  4. Fysj, så kvalmt gjort. Kjenner jeg blir provosert over sånn. Fin, sunn instilling du har. Kanskje blir alt vanskeligere for alle om man ikke tør og vil stå i ting som de er.. Og om det han hadde hatt hadde fungert ville det blitt brukt som medisin..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg