Ikke i dag.

I dag skal jeg ikke spise skjokolade, ikke kaker, ikke noe av alt det som kroppen min egentlig ikke tåler. Men, det har jo vært jul, vi var jo på kaffebesøk hos Anne, hun hadde jo store fat med mye godt, en helt nydelig skjokoladekake som gikk under det treffende navnet Drømmen , alt dette som tilsammen gjorde at ordene Nei takk ikke lengre var ord jeg kunne uttale. Fristelsene har stått i kø nå noen dager. I dag kom jeg plutselig på at ddet  var jo…. nei takk det heter igjen og nå er fokuset rettet der det skal være igjen. 

I dag skal Anne og jeg på bytur…drikke kaffe med et par andre damer, se litt på salget og ellers gjøre det trønderske kjærringer gjør når de er på bytur. Ikke det verste jeg vet da. Jeg tåler godt en slik tur i blandt. Det er to store fristelser som overgår det meste annet når man er på bytur, det er garnbutikker og bokhandlere. Bokhandlerene har nok i det siste vært lettere å motstå enn tidligere, men garnbutikkene….. der henger det som regel med noe, for å si det slik. 

Nå har to juleedventer blitt avlyst denne uken på grunn av sykdom. Mye forkjølelse på gang, de vi skulle til på nyttårsaften har fått bronkitt og de har nok bedre av å ligge på sofaen med et pledd enn å underholde oss. Er litt forkjølt selv også så egentlig er det godt å være hjemme. 

 

 

18 kommentarer

Siste innlegg