Enda en natt er over…..

Så er også årets juleselskap blitt til historie. 36 personer, vi fem søsken med famlier. Enda mangler det noen, det er ikke lett å finne en dag som passer alle, men vi som var der koste oss sammen med god mat, gavelek og det som ellers hører med. 

Det ble jo masse oppmerksomhet rundt Tones artikel i VG fra i går. Men jeg håper det fokuset skal handle om saken som nok trenger oppmerksomhet. Selv kunne jeg ha lyst til å ta legemiddelselskapet i ørene, deres strikse linje under forhandlingene er den største skurken etter min oppfatning. Det finnes mange eksempel på hvordan diverse legemiddelindustriselskap kynisk utnytter syke folk for økonomisk vinning.

Det siste jeg hørte var at de ikke ville fremstille motgift for de som blir bitt av slanger i Afrika. 200 mennesker dør hvert år av slangebitt og mange av dem kunne vært reddet, men medisinen er for dyr og legemiddelindustrien tjener ipenger, men kke nok. 

For min egen del begynner søvnmangelen og slite.  Alle bekymringer og det at jeg ikke kan ligge på det ene kinnet enda gjør at det ikke er så lett. I natt målte aktivitetsklokka mi 4, 2 timer søvn hvorav kun 3,2 var det den kaller restfull sleep. Men nå går hovenheten og sårheten etter operasjonen sakte, men sikkert over så den delen av problemet løses nok etter hvert. Så er det bare resten igjen. 

Nå i dag var vi invitert hjem til min nevø Øyvind og hans familie. Men en av døtrene har fått et slags virus som er veldig smittsomt og besøket er utsatt til hun er bedre. Men så er vi også invitert på kaffe hos venninde Anne så da blir det kaffebesøk likevel. Men først er det tur med Pontus og noen ærend som må utføres. 

 

 

 

12 kommentarer

Siste innlegg