Slik julen er…….

Julaften ble i veldig stor grad slik julaften er, det var ribbe, riskrem, pakker, enda mere pakker, kaffe med julekaker, spente unger med store håpefulle øyne og slikt samvær som skaper gode minner og gjør at man takler bedre alt annet man sliter med. 

I dag skal jeg ut å lufte denne sliten kroppen som påstår at den er min., men som jeg ikke helt kjenner igjen. Litt mosjon og frisk luft er nok noe jeg trenger i dag kjenner jeg. Regner med at dagen ikke blir alt for gammel før jeg tar Pontus og pensjonisten med ut på tur. Men så liker vi det godt alle tre, bare det ikke regner da for  Pontus sin del, da er det ikke så veldig om å gjøre for han.Vi to tobente tar det ikke så tungt, ut må man bare om det ryk eller fyk.  

Ellers i dag blir det nok en tur til Støren for å besøke Tone. Det er en fin tur oppover dalen, sitte å se på alle de plassene man kjører forbi, julepyntede og fine, lure litt på hvordan de menneskene som bor der er. Være takknemlig for det som er nå og prøve å ikke tenke lengre enn det. 

6 kommentarer

Siste innlegg