Gleder meg!

Så er dagen endelig der. Pensjonisten og jeg sitter klar for å høre Nitimen slik vi veldig ofte gjør. Etterpå skal vi bare gjøre et ærend. Tone har ikke alt for mange gleder i livet nå. I går syntes hun min svigerinne Wenche hadde en genser på som hun likte veldig godt. Hun ville kjøpe seg en slik. Nå blr det vel vanskelig å få tak i en akkurat likedan selv om Wenche som er den snilleste av alle snille ville prøve der hun hadde kjøpt sin. Men jeg tenker kanskje noe lignende er mulig og da vil Jarle og jeg se om vi kan få til dette i dag. 

Det ble noen et par  timer på sykehjemmet i går, rene søskentreffet ettersom fire av oss fem var der samtidig. Tone som nå har fått smertepumpe som gjør at hun føler seg litt bedre koste seg hun også. Personlaet kom med kaffe og julekaker og alt var bra en stund. I dag skal hun feire jul på hjemmet sammen  med sine to sønner og samboeren. 

I går ettermiddag var det julegrøt hos søster Gerd sammen med tre av hennes barn og familier. Vi hadde Andreas, Silje og Kristian med ettersom Hege var litt dårlig form. Det var 9 unger der, den eldste åtte og den yngste så vidt året. Alt tydet på at alle ni var friske for å si det slik. 

Julaften skal vi feire ammen med  Hege, Bjørnar og ungene. Da blir det middag klokka fem, samtidig med at Sølvguttene synger julen inn. På andre juledag kommer vår sønn Pål med sin familie.  Gleder meg. 

Så vil jeg ønske alle mine fantastiske bloggvenner en fin jul og et godt nytt år. Dere er alle med på å gjøre min hverdag bedre og jeg lærer masse av hver og en av dere. 

14 kommentarer

Siste innlegg