23.12.2015

Lille julaften, bare ordet får meg til å tenke på mange ting, det er travelhet, julemusikk, julegrøt hos Gerd, pynting av tre og leilighet, mammas julenisser, eggelikør, varme, forventning og gode minner. Ikke minst det å sitte i et nypyntet julehus på kvelden sammen med gubben og bare nyte fruktene av alle julesysslene fra ukene før. Jul er tradisjon, jul er omtanke og  jul er glede over det som er og det som var.

I går hadde vi besøk av Anne-Lise, Kalle, Tove og Tobias. Jeg hadde bakt kanelboller og mens vi drakk kaffe og koste oss sammen var nok alt julestyret ute av hodet noen timer. I dag derimot må det siste komme på plass. Vi har flyttet litt rundt i stua for å få plass til juletreet. Denne stuen kunne egentlig vært dobbel stor stor i julen. Vi har jukset litt og pyntet på to av familiegravene i går, så har vi en igjen på Støren som vi tar samtidig med at vi besøker Tone i dag. 

Vi skal kose oss mye i julen, men tanken på lillesøster og hennes lille familie og alt det hun sliter med vil alltid være der. Slik vi alltid vil ha en liten tanke på alle de som sliter ,særlig nå i julen da man bare ønsker at alle skal få en fin jul. 

12 kommentarer

Siste innlegg