Julemesser…..elsker dem.

Så er det tid for julemesser og denne helgen er det to. I dag har vi den lille her i vår bydel hvor det ikke er mere enn 6-7 utstillere. Men så har jeg avtalt med flere av vennindene at vi skal møtes der for en kopp kaffe. Snøen som kom forrige dagen er regnet bort og dagene begynner å bli kortere. Men det er vel ganske normalt slik i slutten av november. Nå tenker jeg at om det først må være vinter så kan vi like godt pynte den med litt snø. Men igjen, her er det vel andre krefter som styrer og lille jeg får bare ta det jeg får. 

I morgen er det julemesse på Orkanger og tradisjonen tro skal vi møte Per og Gullbjørg der. Denne julemmessen er skikkelig stor, hele den store idrettshallen full av utstillere og heldigvis et stort kafeområde midt i. Jeg elsker slike håndtverkmesser. Så mange flinke kreative folk og er man heldig kan man plukke opp en ide eller to. Kanskje blir det en julegave eller to også. 

Apropo det, Black friday, voksne folk som tar helt av, roper og fuffer for å få billige varer. Jeg er ikke av dem som sier nei takk til en god deal selv eller, men dette hadde jeg ikke orket eller vilet. 

12 kommentarer

Siste innlegg