Sentimental i dag.

Vi hadde en fin dag sammen med Tone i går. Først en kopp kaffe med primærpleier på hjemmet så reiste vi med handikapptransport fra Støren til City Syd og hadde et par fine timer der før vi sendte henne tilbake på samme måten. Det var nesten som i gamle dager og jeg kommer alltid til å være takknemlig for denne dagen.  

Vi skal alle død en dag, men alle andre dager skal vi leve, sa en slektning til meg i går. Kloke gode ord som jeg kommer til å huske. 

Etter som jeg våknet tidlig i morges, tenkte jeg at det å bruke tiden på noe så unyttig som å se på gamle bilder kunne være ganske nyttig. En slektning av meg har arkivert familiehistorien med brev og bilder fra slutten av 1800 tallet og frem til i dag. Han har gjort en kjempejobb og jeg er evig takknamlig. Her er bilder og brev fra mine oldeforeldres unge dager og et hav av informasjon og minner. Et par timer oppslukt av forgagne tider, gode minner og tankene om det som en gang var. 

Det er mange herlige bilder jeg kunne dratt frem, men dette av min mor som sykepleierstudent falt jeg for. Liv Ruth Aune på den tiden hun og min far ble kjærester. Ikke så mange år før jeg ble født. 

 

 

 

14 kommentarer

Siste innlegg